WELKOM OP MIJN BLOG

zaterdag 3 juli 2010

de andere 2 kaartjes

Dit zijn de 2 andere kaarten die ik moest maken voor mijn collega. Ik moest de kaarten in 2 avondjes maken dus het zijn niet mijn beste kaarten. Als ik wat langer de tijd had gehad waren het vast en zeker andere kaarten geworden. De 1e Spidermouse is voor een meisje die fan is van Spiderman. Ik had de ogen zwart gemaakt wat achteraf niet zo leuk uitkwam dus ben ik met de blenderpen erover heen gegaan. Ik kon hem helaas niet meer opnieuw maken omdat ik daar niet de tijd meer voor had. Maar dit is het resulaat geworden.Op de onderstaande kaart zijn er een paar vloekjes overheen gegaan. Eerst plak ik plaatje nummer 2 op de kaart terwijl het 1e plaatje er nog op moest. GRRRR...dus voorzichtig eraf getrokken. Gelukkig maar een hele kleine beschading aan het papier en niet op het plaatje. Toen opzoek naar 3d-kit. Had ik eindelijk mijn kit gevonden was die helemaal uitgedroogd. pffff....Gelukkig had ik nog een nieuwe tube staan. Toen alles geplakt zat heb ik de kaart weggelegd om tot de ontdekking te komen dat ik er later wat bovenop had gelegd en de kaart weer zo plat als een dubbeltje was.
#$%@&*&%@@$^* Dus ik heel voorzichtig de 2 bovenste eraf gehaald en opnieuw opgeplakt maar hij is er niet mooier op geworden. Maar helaas kon ik er niets anders meer van maken.1 opmerking:

  1. These are adorable! Can't tell you had any problems at all! I'm glad to know I'm not the only one who does stuff like that...LOL
    Hugs,
    Lisa

    BeantwoordenVerwijderen