WELKOM OP MIJN BLOG

zondag 24 juli 2011

Kittig kaartje

Ik heb weer een digistempel site ontdekt met wel hele leuke digistempels.
Het is van The paper Shelter. Ik vind ze weer super leuk. Zoals deze katjes kaart. Heb de kaart erg simpel gehouden maar dat komt omdat het voor iemand is die niet van al die frutseltjes houdt. Heb deze kaart ingekleurd met copics. En het frame is een nestebillity.



zondag 17 juli 2011

Challenge

Een challenge bij een nieuw challengeblog en wel bij Pinkinksketchchallenge
Je maakt gebruik van een sketch en dat vind ik wel zo prettig.
Ik heb Tilda met vlinder ingekleurd met Distressinkt. De grote vlinder is van Magnolia en de kleine vlinder bij de bloemetjes is van Doilies & Exotic Dies. De tekststempel is ontworpen door Nicole Verkooijen.



vrijdag 8 juli 2011

Iets anders

Deze keer iets anders dan een kaart of een doosje. Dit keer een kaartdoosje of kaarttasje...hoe je het ook wilt noemen het is iets anders. LOL
Ik zag dit tasje op een blog en vond het zo apart dat ik hem ook wilde maken.
Ik moet voortaan toch maar eens gaan opschrijven waar ik zoiets gezien heb want nu weet ik het echt niet meer. Geheugen als een vergiet Sorry!! Het was in ieder geval heel veel werk om dit voor elkaar te krijgen. Veel knip, plak en distress werk zit erin maar dan heb je ook wel iets aparts.
In het middan van het tasje moet ik nog iets maken maar ik weet nog niet wat. Je kan het bestempelen of iets wat kan staan (niet te groot natuurlijk). Maar misschien laat ik hem wel zo want ik denk niet dat ik dit tasje weg doet. Vind hem zelf wel erg leuk geworden. Voor het hengsel heb ik gekozen voor verschillende draadjes wol maar je kan het ook maken van papier/karton.



Je kan het tasje naar eigen idee bewerken. Ik heb het met bloemetjes en parels gedaan.


De zijkant van het tasje.

Zo ziet het tasje eruis als het helemaal open is.
Moet nog iets verzinnen voor de binnenkant.


woensdag 6 juli 2011

Workshop Doe@ding 2

Dit is het 2de project wat wij bij Doe@ding hebben gemaakt. Een doosje.
Eerst de magnolia ingekleurt met distress inkt en daarna een doosje gemaakt. Onderaan het doosje is met bloemetjeslint gewerkt met parels geplakt.



Bovenop het doosje is met "gaas" gewerkt (noem het maar gaas weet niet precies wat het is) en met allerlei bloemetjes een strikje van lint eromheen en een vintage vlindertje. En een tag van magnolia bestempeld.



maandag 4 juli 2011

Workshop bij Doe@ding

Vorige week vrijdag heb ik samen met mijn vriendin een workshop gevolgd bij Doe@ding. Deze workshop werd weer gegeven door Monique Lokhorst en Angela van Dorp
Bij Monique leer je om je stempels in te kleuren met Distress inkt en bij Angela ga je er een project van maken. Wij hebben die dag een kaart gemaakt en een doosje. Maar eerst laat ik jullie de kaart zien.Het leuke van zo'n workshop is dat iedereen de stempels het zelfde inkleurt maar dat het toch altijd heel anders eruit ziet. De een heeft hem lichter gemaakt de ander weer donkerder of de kleuren worden anders door het mengen dan de kleuren. Verder vond ik die klok zo leuk om te gebruiken dat ik hem afgelopen zaterdag gekocht heb bij Doe@ding. Zelfs de roosjes zijn zelf gemaakt.
Het was weer een hele leuke dag en Angela en Monique weer heel erg bedankt voor de workshop en tot november....dan komen wij weer een workshop volgen....O nee...eigenlijk tot eind september dan is er weer een open dag bij Doe@ding met allerlei workshops e.d. Ook weer iets om naar uit te kijken!!!!