WELKOM OP MIJN BLOG

maandag 4 juli 2011

Workshop bij Doe@ding

Vorige week vrijdag heb ik samen met mijn vriendin een workshop gevolgd bij Doe@ding. Deze workshop werd weer gegeven door Monique Lokhorst en Angela van Dorp
Bij Monique leer je om je stempels in te kleuren met Distress inkt en bij Angela ga je er een project van maken. Wij hebben die dag een kaart gemaakt en een doosje. Maar eerst laat ik jullie de kaart zien.Het leuke van zo'n workshop is dat iedereen de stempels het zelfde inkleurt maar dat het toch altijd heel anders eruit ziet. De een heeft hem lichter gemaakt de ander weer donkerder of de kleuren worden anders door het mengen dan de kleuren. Verder vond ik die klok zo leuk om te gebruiken dat ik hem afgelopen zaterdag gekocht heb bij Doe@ding. Zelfs de roosjes zijn zelf gemaakt.
Het was weer een hele leuke dag en Angela en Monique weer heel erg bedankt voor de workshop en tot november....dan komen wij weer een workshop volgen....O nee...eigenlijk tot eind september dan is er weer een open dag bij Doe@ding met allerlei workshops e.d. Ook weer iets om naar uit te kijken!!!!

5 opmerkingen:

 1. hoy jolanda
  wat een pracht kaart heb je weer gemaakt en ik kan goed begrijpen dat je voor de klok bent gevallen :-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart Jolanda,lief die stempel,mooi ingekleurd.
  Prachtig papier en details.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaartje hebben jullie gemaakt Jolanda, echt super gaaf!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your watch creation is superb, It is best gift for child as a exam alarm. That white rose is very beautiful with the Pure white background and green plants.
  portable emergency shower station

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Your choice of colours on this card, so pretty and delicate. Gorgeous as always, Stunning card with good description.
  Promosyon

  BeantwoordenVerwijderen