WELKOM OP MIJN BLOG

maandag 14 februari 2011

Workshop bij Doe@ding

Ik heb begin januari bij Doe@ding een workshop gevolgd die werd gegeven door Monique Lokhorst en Angela van Dorp. Wij hebben dit doosje/kaart gemaakt (waar ik er al een paar van gemaakt had) maar ditmaal ingekleurd met Distress inkt.
Dit zijn dus mijn 1e twee stempels die ik ingekleurd heb met distressinkt.
En deze workshop ga ik ook geven aan mijn collega's alleen moeten zij de plaatjes thuis zelf inkleuren anders wordt het een hele lange avond. En dat is niet de bedoeling. Maar daar later meer over. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad om bij Doe@ding een workshop te volgen dus hopelijk volgen er meer van.

De voorkant



De binnenkant





De achterkant



zaterdag 12 februari 2011

copics kleuren

Op het blog van Nicole Verkooijen
staat een link met copics kleurenkaart. Die heb ik gebruikt om dit boekje ervan te maken. Het is nog niet helemaal vol met kleuren...(en dat zal er ook wel niet van komen want ik heb er natuurlijk weer veel te veel gekopieerd) maar het begin is er. Ik heb er diverse plaatjes opgeplakt die ik dus heb ingekleurd met copics. Dus bij deze hartelijk bedankt Nicole en Ben voor dit grandioos idee.





donderdag 3 februari 2011

Verlegen Tilda

Ik heb deze stempel ingekleud met Distressinkt van Tim Holtz. Na een workshop bij Monique Lokhorst is dit het eerste plaatje wat ik heb ingekleurd. Het is een leuke techniek en lekker ontspannend werk.
De achtergrond is gedaan met een embossingfolder van Craft Concepts en het heet Budding Vine. Het papier is van een Paper Pad Flower Garden genaamd. En het is van Panduro Hobby.
Het lnt komt bij mijn moeder vandaan en afgewerkt met wat bloemetjes.